22:17 [shedevil] javaslatokat is kérek ((: Hali mindenkinek:)
Sedi,ha ez mar aus szoba honlapja,legyen benne vmi auszrol is,ne csak kép..
Vagy a lakokrol...mivel a forumba mindenki beleszolhat***********BYE |
5 (2006.06.07.) |
kinek izlik a bőrpörkölt
nos hogyan is kell a börpörköltet elkésziteni
hozzávalok az alapokhoz:hagyma zsir so paprika
a zsirt felhevithük,majd hozzáadjuk a kockára vágott hagymát.mikor ez már üvegesre dinszteködött, megszorjuk piropaprikávalovatosan hogy le ne kapja.azárt most ,mert a parika zsirban oldodik és igy agyja ki a szinét,ha ez megvan akkor beletesszük a frissen leszedett bört az ehcémás kezünkröl.darabolni nem kell mert kicsi ki foszlányokban jön le enyhén megprirtjuk a zsiron hogy a pörzsanyag ami keletkezik rajta az bezárja a börbe az izeket.2-3 deci vizzel felöntjük és addig fözzük mig el nem készül. a füszerezése : bazsalikom szerecsendio szegfüszeg és egy csipetnyi gyömbér köretnek burgonyakrokettet ajánlok
mindenkinek jo étvágyat kivánok |
1 (2005.09.18.) |
a forrázott csirketoll rántva vagy sörtésztában jo
nos mindenki látott csirkekopasztást,és az igy gyert enyhén nedves gözölgö friss csirketollat szerintetek hogyan jobb elkésziteni
lányan beleforhatjuk liszbe,majd tolyásba és meghepregtejük a reszelt zsmele maradványában
vagy,
egyszerü mozdulatokkal készitünk egy adag sörtésztát amit most nem részletezek,mindenki ismeri hogyan kell csinálni,ha meg nem akkor ajánlom sthál judithot mert ö mindent tud,szoval lágyan belehalmozzuk a frissenkopasztott forrázott csirketollat a sörtésztába és egy hirtelen mozdulattal kisütjük
várom hozzászolásaitokat |
2 (2005.09.18.) |
|