Témaindító hozzászólás
|
2005.09.15. 22:34 - |
nos mindenki látott csirkekopasztást,és az igy gyert enyhén nedves gözölgö friss csirketollat szerintetek hogyan jobb elkésziteni
lányan beleforhatjuk liszbe,majd tolyásba és meghepregtejük a reszelt zsmele maradványában
vagy,
egyszerü mozdulatokkal készitünk egy adag sörtésztát amit most nem részletezek,mindenki ismeri hogyan kell csinálni,ha meg nem akkor ajánlom sthál judithot mert ö mindent tud,szoval lágyan belehalmozzuk a frissenkopasztott forrázott csirketollat a sörtésztába és egy hirtelen mozdulattal kisütjük
várom hozzászolásaitokat |
[2-1]
céla ez undorítóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!
inkább süssél mentolos pogácsát:D |
nos mindenki látott csirkekopasztást,és az igy gyert enyhén nedves gözölgö friss csirketollat szerintetek hogyan jobb elkésziteni
lányan beleforhatjuk liszbe,majd tolyásba és meghepregtejük a reszelt zsmele maradványában
vagy,
egyszerü mozdulatokkal készitünk egy adag sörtésztát amit most nem részletezek,mindenki ismeri hogyan kell csinálni,ha meg nem akkor ajánlom sthál judithot mert ö mindent tud,szoval lágyan belehalmozzuk a frissenkopasztott forrázott csirketollat a sörtésztába és egy hirtelen mozdulattal kisütjük
várom hozzászolásaitokat |
[2-1]
|